Reparation & service

Vi på Industriboden i Malmö utför reparation och service av trycklufts-, hydraulik- och elmaskiner – både handhållna och åkbara – för privatpersoner såväl som företag runt om i södra Sverige. Vi erbjuder även service av bensin och dieseldrivna maskiner som exempelvis sågar, slipmaskiner och städmaskiner. Med en lång erfarenhet, en bred kunskap och ett stort engagemang reparerar och servar vi dina maskiner. Vi strävar alltid efter att leverera service och reparationer av högsta kvalitet och att så mycket som möjligt arbeta med reservdelar från originaltillverkaren.

Har du frågor, funderingar eller är du nyfiken på att veta mer om vad vi kan göra för dig? Tveka inte att ta kontakt med oss på Industriboden i Malmö!

 


Spikpistoler och andra snickerimaskiner

Visst är det tråkigt när våra spikpistoler och andra snickerimaskiner går sönder? Sådana här maskiner brukar ofta kosta en slant och när vi köper nya brukar vi därför förvänta oss att de ska hålla ett bra tag framöver. När verktyget eller maskinen istället går sönder skapas såklart både frustration och besvikelse. Lösningen? Låt oss på Industriboden reparera det som är trasigt och se till så att dina maskiner behåller sin funktion en lång tid framöver!

Vi utför service och reparation av de flesta typer av snickerimaskiner som spikpistol, skruvdragare, slipmaskiner och borrmaskiner – oavsett om de drivs genom tryckluft, batteri eller el! Vi har både kunskap och erfarenhet av att reparera snickerimaskiner från en mängd olika fabrikat! Bland annat kan vi hjälpa dig med maskiner från:

  • Dewalt
  • Black & Decker
  • Panasonic Tools
  • Hiatchi
  • Flex
  • Makita

Har du en lite äldre snickerimaskin och är rädd att reservdelen har utgått? Oroa dig inte! Även om vi så mycket som möjligt försöker arbeta med originalreservdelar, brukar vi vara rätt bra på att hitta en lösning som fungerar. Om inte annat kan du alltid köpa nya maskiner hos oss! I vår butik här i Malmö har vi försäljning av verktyg som spikpistoler och andra snickerimaskiner från varumärken med hög kvalitet!

 

 


Avloppskamera/inspektionskamera

En avloppskamera som läcker in vatten eller in inspektionskamera med trasig lins? Ta det bara lugnt, vi på Industriboden i Malmö utför reparation och service av inspektions- och avloppskameror så att du slipper köpa nya!

Inspektionskameror används vanligtvis för att inspektera svåråtkomliga utrymmen så som skorstenar, ventilationssystem eller avlopp – en så kallad avloppskamera. En avloppskamera precis som andra inspektionskameror är konstruerad för att på ett bra sätt stå emot och tåla både fukt, väta och andra frestande miljöer. Ibland händer det dock att någonting går fel – exempelvis att fukt tränger in genom ytterhöljet, att en lins går sönder eller att det börjar glappa i kontakten. Här på Industriboden i Malmö utför vi reparation och servicearbeten på inspektionskameror från bland annat varumärket Ridgid – naturligtvis med originalreservdelar direkt från tillverkaren.

Lämna in din avloppskamera eller inspektionskamera till oss! Vi ser till att den fungerar i många år framöver.

 

 


Domkrafter, nitverktyg och andra hydrauliska verktyg

Vi på Industriboden i Malmö arbetar inte bara med trycklufts-, och eldrivna maskiner – vi reparerar och servar även hydrauliska maskiner och verktyg som domkrafter och nitverktyg.

Enligt oss är det väldigt viktigt att du kontinuerligt ser över och underhåller dina hydrauliska verktyg – så att de verkligen fungerar och är säkra att använda. Hydrauliska verktyg kan uppnå en otrolig kraft, oavsett om de drivs för hand eller via en motor. Se bara på en enkel domkraft, som lyfter hela bilar med hjälp av din egen handkraft. Bakom denna kraft ligger en intressant och relativt komplicerad mekanik som – precis som andra maskiner och verktyg – ibland kan gå sönder.

Gör dig själv en tjänst – låt oss ta en titt på din domkraft, ditt nitverktyg eller något annat av dina hydrauliska verktyg innan du bestämmer dig för att köpa nya. Vi har en bred kunskap kring hydrauliska verktyg och kan tack vare vår erfarna och kunniga personal både reparera och utföra service av en mängd olika modeller och fabrikat. Vi utför service och reparationsarbeten på hydrauliska verktyg som domkrafter och nitverktyg från bland annat Rehobot och AC Hydralic.

 

 


Kapmaskiner, kärnborr & diamantklinga

Här på Industriboden i Malmö utför vi service och reparation av mängder av verktyg och tillbehör, däribland kapmaskiner, diamantklinga och kärnborr. Med vår breda kunskap kring många olika modeller och varumärken kan vi se till att dina verktyg håller längre!

Det är viktigt att komma ihåg att verktyg som kapmaskiner, diamantklingor och kärnborr får stå ut med ganska mycket – inte minst eftersom de används för att separera och göra hål i väldigt hårda material som sten, betong och tegel. Verktygen blir ofta slitna, kanske slöa eller helt enkelt slutar fungera och fyller därför inte längre sin funktion. Vi på Industriboden ser till att ditt verktyg blir precis som nytt – så att du slipper köpa nya dyra maskiner och påverka miljön negativt i nya tillverkningsprocesser.

Ser du ingen räddning för din kapmaskin, diamantklinga eller kärnborr? I vår butik här i Malmö finner du mängder av maskiner och tillbehör från de största tillverkarna på marknaden.

 

 


Högtryckstvättar & dammsugare

Har du en trasig högtryckstvätt eller en dammsugare som suger dåligt? Lämna in den hos oss här på Industriboden i Malmö så att vi kan ta oss en titt på den! Vi tar oss an både högtryckstvättar, dammsugare och andra typer av renhållningsmaskiner – och lyckas vanligtvis få liv i de flesta!

Vi har både kunskap och erfarenhet av att reparera och serva högtryckstvättar och dammsugare från en mängd olika tillverkare. Vi arbetar så mycket som möjligt med reservdelar från originaltillverkaren och kan utföra reparationer och service av högtryckstvättar och dammsugare från bland annat Nilfisk, Dewalt, Black & Decker och Flex.

Kanske har du en äldre högtryckstvätt eller dammsugare? Det är inte ovanligt att vi får in renhållningsmaskiner av äldre modeller och att vissa reservdelar har utgått ur sortimentet. I dessa fall brukar vi komma på en lösning som gör att vi kan reparerar maskinen ändå. Du vet väl att du även kan handla nya maskiner hos oss? I vår butik finner du ett brett sortiment med en rad olika renhållningsmaskiner från kända varumärken.

Har du frågor, funderingar eller är du nyfiken på att veta mer om vad vi kan göra för dig? Tveka inte att ta kontakt med oss på Industriboden i Malmö!

Inga svar

Lämna ett svar