Kapmaskiner, kärnborr & diamantklinga

Här på Industriboden i Malmö utför vi service och reparation av mängder av verktyg och tillbehör, däribland kapmaskiner, diamantklinga och kärnborr. Med vår breda kunskap kring många olika modeller och varumärken kan vi se till att dina verktyg håller längre!

Vi rekommenderar alltid våra kunder att regelbundet serva och underhålla sina verktyg, av den enkla anledningen att de ska hålla så länge som möjligt. Det är viktigt att komma ihåg att verktyg som kapmaskiner, diamantklingor och kärnborr får stå ut med ganska mycket – inte minst eftersom de används för att separera och göra hål i väldigt hårda material som sten, betong och tegel. Verktygen blir ofta slitna, kanske slöa eller helt enkelt slutar fungera och fyller därför inte längre sin funktion. Vi på Industriboden ser till att ditt verktyg blir precis som nytt – så att du slipper spendera dyra pengar i onödan.

Ser du ingen räddning för din kapmaskin, diamantklinga eller kärnborr? I vår butik här i Malmö finner du mängder av maskiner och tillbehör från de största tillverkarna på marknaden.

Frågor, funderingar eller nyfiken på att veta mer? Ta kontakt med oss på Industriboden så hjälper vi dig!