Domkrafter, nitverktyg och andra hydrauliska verktyg

Vi på Industriboden i Malmö arbetar inte bara med trycklufts-, och eldrivna maskiner – vi reparerar och servar även hydrauliska maskiner och verktyg som domkrafter och nitverktyg.

Enligt oss är det väldigt viktigt att du kontinuerligt ser över och underhåller dina hydrauliska verktyg – så att de verkligen fungerar och är säkra att använda. Hydrauliska verktyg kan uppnå en otrolig kraft, oavsett om de drivs för hand eller via en motor. Se bara på en enkel domkraft, som lyfter hela bilar med hjälp av din egen handkraft. Bakom denna kraft ligger en intressant och relativt komplicerad mekanik som – precis som andra maskiner och verktyg – ibland kan gå sönder.

Gör dig själv en tjänst – låt oss ta en titt på din domkraft, ditt nitverktyg eller något annat av dina hydrauliska verktyg innan du bestämmer dig för att köpa nya. Vi har en bred kunskap kring hydrauliska verktyg och kan tack vare vår erfarna och kunniga personal både reparera och utföra service av en mängd olika modeller och fabrikat. Vi utför service och reparationsarbeten på hydrauliska verktyg som domkrafter och nitverktyg från bland annat Rehobot och AC Hydralic.