Högtryckstvättar & dammsugare

Har du en trasig högtryckstvätt eller en dammsugare som suger dåligt? Lämna in den hos oss här på Industriboden i Malmö så att vi kan ta oss en titt på den! Vi tar oss an både högtryckstvättar, dammsugare och andra typer av renhållningsmaskiner – och lyckas vanligtvis få liv i de flesta!

Vi har både kunskap och erfarenhet av att reparera och serva högtryckstvättar och dammsugare från en mängd olika tillverkare. Vi arbetar så mycket som möjligt med reservdelar från originaltillverkaren och kan utföra reparationer och service av högtryckstvättar och dammsugare från bland annat Nilfisk, Dewalt, Black & Decker och Flex.

Kanske har du en äldre högtryckstvätt eller dammsugare? Det är inte ovanligt att vi får in renhållningsmaskiner av äldre modeller och att vissa reservdelar har utgått ur sortimentet. I dessa fall brukar vi komma på en lösning som gör att vi kan reparerar maskinen ändå. Du vet väl att du även kan handla nya maskiner hos oss? I vår butik finner du ett brett sortiment med en rad olika renhållningsmaskiner från kända varumärken.